Weetjes over passende lingerie van onze speciaalzaak in Amsterdam

Wist u dat maar liefst 8 op de 10 vrouwen een verkeerde bh-maat dragen? En met de juiste maat zorgt u niet alleen voor optimale ondersteuning; u komt hiermee ook het mooist voor de dag. Hier vindt u enkele wetenswaardigheden over vrouwen en hun lingerie.

Wist u dat...

... maar liefst 80% van de vrouwen een verkeerde bh-maat draagt?

De meeste vrouwen dragen de verkeerde maat bh en dat is zonde, want een pasvorm die perfect bij uw lichaam past, zorgt voor het mooiste voorkomen. Bovendien kan een ongeschikte bh onnodige klachten veroorzaken, zoals pijn in de nek, schouders of armen. En borsten die niet goed ondersteund worden verliezen makkelijker hun vorm en stevigheid.

... veel vrouwen nooit hun bh-maat hebben laten opmeten?

Veel vrouwen beschouwen het wellicht niet als noodzakelijk, maar uw bh-maat opmeten is de (kleine) moeite waard. Een lingeriespecialist als Mary-Ann weet hoe en doet dit op professionele wijze.

... veel vrouwen vasthouden aan een vroegere maat?

Als vrouwen eenmaal gewend zijn een bepaalde maat te dragen, houden ze daar vaak aan vast. Ook als zij door de jaren heen zijn afgevallen of aangekomen, maar zelfs binnen de menstruatiecyclus kan de omvang van uw borsten veranderen. Meet uw omtrek dus regelmatig of laat deze opmeten.

... veel vrouwen niet beseffen dat hun lichaam in de loop der jaren is veranderd?

Diëten en fanatiek sporten hebben invloed op uw lichaam en borstomvang, maar ook een zwangerschap of hormoonwisselingen tijdens de overgang brengen veranderingen te weeg. Het is goed om hier bij de aanschaf van een bh rekening mee te houden en u te laten adviseren bij het passen.

... dat een bh die niet past u niet de gewenste steun geeft?

De juiste maat bh ondersteunt beter en dat maakt wellicht slechts een subtiel verschil in de sensatie tijdens het dragen, maar een groot verschil in uw voorkomen.

... dat u bij ons terecht kunt voor een persoonlijk advies?

Mary-Ann Lingerie heeft dankzij haar jarenlange ervaring veel kennis over lingerie en de juiste pasvorm en materialen voor elk lichaamstype opgedaan. We geven u graag passend advies.